Klantenportaal Rijschool Brünen

BHV, voor wie?

In de Arbowet is opgenomen dat bedrijven verplicht zijn om maatregelen te treffen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV). Iedere werkgever is verplicht adequate bedrijfshulpverlening te organiseren en in dit kader één of meer bhv’ers aan te wijzen. Bij het bepalen van de manier van bedrijfshulpverlening of het aantal bhv’ers moet men rekening houden met de grootte van het bedrijf en de risico’s die er spelen. De hulpverlener moet een gecertificeerd diploma hebben om officieel bhv’er te kunnen zijn. De directeur/eigenaar van een bedrijf mag zelf ook als bhv’er optreden. Wel is het van belang dat iemand anders de taken over kan nemen als de directeur afwezig is. Het is dan ook verstandig om meer dan één personeelslid dit diploma te laten halen.

We bieden verschillende soorten BHV-opleidingen. Denk hierbij aan volledige opleidingen of herhalingen voor ervaren personeel. De duur van een volledige opleiding is 2 dagdelen en de duur van een herhaling is slechts 1 dagdeel.  Brünen Bedrijfsopleidingen kan deze trainingen voor u verzorgen. Als de training met een voldoende wordt afgesloten ontvangt de deelnemer een certificaat met een geldigheidsduur van 1 jaar. Vlak voor het jaar om is krijgt u van ons bericht dat het diploma bijna zijn geldigheid verliest. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw personeel en krijgt u vanzelf bericht voor een herhaling van de cursus.

De BHV training

Lesmateriaal

Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van een powerpoint presentatie.

Locatie

De BHV trainingen kunnen worden gevolgd in Enschede, Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Deventer en Lichtenvoorde. Uiteraard kan de training ook in-company worden verzorgd.

Boek direct

Boek nu direct uw opleiding BHV

Prijs euro 109,00 excl.

21% BTW

Offerte aanvraag

    BHV herhaling, zonder blussenBHV herhaling, met blussenBHV volledig, zonder blussenBHV volledig, met blussen

    BHV herhaling, zonder blussen

    BHV volledig, met blussen

    BHV herhaling, met blussen

    BHV volledig, zonder blussen