Klantenportaal Rijschool Brünen

HEFTRUCK TRAINING

Vanuit Arbowetgeving wordt deskundigheid voor het rijden op een intern transportmiddel, zoals de heftruck, vereist. Ook stelt deze wetgeving dat een werkgever zijn werknemers een veilige werkplek moet garanderen. Een verzekeraar kan dit als voorwaarde in een verzekeringspolis opnemen. Je kan stellen dat een werknemer die niet goed weet hoe hij veilig met een heftruck moet werken, gevaar kan opleveren voor zichzelf en anderen. Een werknemer die met een heftruck werkt, of dit nu incidenteel of fulltime is, moet dus geschoold zijn in het werken met een heftruck.

 

Voor wie?

De heftruck training is bedoeld voor medewerkers die fulltime of incidenteel werkzaamheden op een heftruck gaan uitvoeren. Brünen Bedrijfsopleidingen kan deze training voor u verzorgen. Als de training met een voldoende wordt afgesloten ontvangt de deelnemer een certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.

Heftruck

Lesmateriaal

Tijdens de les ontvangt iedere deelnemer een theorieboek “Veilig heftruck rijden”.

Locatie

De heftruck training kan gevolgd worden in Enschede of Hengelo. Uiteraard kan de training ook incompany worden verzorgd.

Offerte aanvraag

  Heftruck geen ervaringHeftruck wel ervaring, herhalingHeftruck IncompanyHeftruck herhaling 1/2 dag IncompanyHeftruck competentie test 60 min p.p.

  Heftruck geen ervaring

  Heftruck wel ervaring, herhaling

  Heftruck Incompany

  Heftruck herhaling 1/2 dag Incompany

  Heftruck competentie test 60 min p.p.