Klantenportaal Rijschool Brünen

VCA

Als aannemer krijgt u steeds vaker de vraag of u VCA-gecertificeerd bent. Veel opdrachtgevers stellen dit zelfs als voorwaarde.

 

VGM Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt de VCA-certificatie verplicht gesteld.

Voor wie?

VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.
Brünen Bedrijfsopleidingen kan VCA-certificatie voor u verzorgen. Het examen wordt afgenomen door een geaccrediteerd examenbureau en levert dus een officieel diploma op welke 10 jaar geldig is.

VCA

Lesmateriaal

Tijdens de les wordt een theorieboek VCA (Basis of VOL-VCA) uitgereikt.

Locatie

De VCA trainingen en examens kunnen in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Joure, Breda, Ermelo, Lochem, Tiel, Vlaardingen, Staphorst, Alkmaar, Eelde, Apeldoorn, Lunteren of Nieuwegein worden gevolgd. Uiteraard kan de training en het examen ook incompany worden verzorgd.

Boek direct

Boek direct online de cursus VCA (Basis of VOL-VCA).

Offerte aanvraag

  B-VCA 1 dagVOL-VCA 1 dagExamen B-VCAExamen VOL-VCAExamen VIL-VCU

  B-VCA 1 dag

  VOL-VCA 1 dag

  Examen B-VCA

  Examen VOL-VCA

  Examen VIL-VCU