Klantenportaal Rijschool Brünen

ONLINE RESERVERINGSSYSTEEM

Online reserveringssysteem Verplichte Nascholing code 95 voor bedrijven

Code 95 wij ontzorgen! 

Online code 95 attenderingssyteem

REGISTREREN MET EEN ONLINE RESERVERINGSSYSTEEM VOOR VERPLICHTE NASCHOLING CODE 95

Bedrijven maken steeds meer gebruik van het gemak van online plannen en registreren van de verplichte nascholing code 95. Ook de volledige nazorg van de nascholingsuren, rijbewijsverlenging en medische keuring kan bij Brünen worden ondergebracht.

Voor de Nascholing / Code 95 heeft Brünen Bedrijfsopleidingen een aantal uitbreidingen in de software doorgevoerd. Deze stellen u in staat om in uw klantenportaal snel en doeltreffend een overzicht te genereren. Zo kunt u cursisten oproepen die bezig zijn geweest met chauffeursopleidingen en kunt u aangeven dat de einddatum bijgehouden moet worden.

Met de koppeling naar het bedrijfsportaal van Brünen kunt u als zakelijke klant een volledig overzicht inzien met de gevolgde nascholing en de einddatum voor Code 95. Wij zijn in staat om u volledig te ontzorgen voor het nascholingstraject.

Hieronder een voorbeeld van overzicht van een chauffeur.

Door de gegevens te laten stroomlijnen kunnen wij sneller en effectiever werken met de nascholing. Zo kunt u en wij als opleider bijvoorbeeld overzichten samenstellen van kandidaten die nog opgeroepen moeten worden voor hun einddatum.

Hieronder een overzicht van code 95 & de chauffeurs bij een bedrijf.

 

Indien u gebruik maakt van ons code 95 opleiding- en attenderingssyteem bij Brünen dan bieden wij u de mogelijkheid om u te ontzorgen met een volledig compleet overzicht van de geregistreerde nascholing zoals hieronder in een voorbeeld weergegeven.

 

Het toevoegen van de einddatum geeft u dus duidelijkheid van welke chauffeurs over deze datum heen zijn of hier dicht tegenaan zitten. Wij kunnen hierdoor, in overleg met uw organisatie, gerichter actie ondernemen.

 

Interesse? Wij zijn graag bereid om het bovenstaande in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek nader toe te lichten.

NEEM CONTACT MET ONS OP