Klantenportaal Rijschool Brünen

Voordelen:

  • Al uw opleidingen en adviestrajecten worden door ons gecoördineerd
  • Jaarlijkse/ 5 jaarlijkse/ 10 jaarlijkse herhalingstrajecten worden door ons tijdig aangegeven en in overleg met u gepland
  • 1 aanspreekpunt voor al uw opleidingen en adviestrajecten
  • U betaalt een zeer scherpe  prijs voor het opleidings- of adviestraject
  • Wij kunnen u helpen met de aanvraag van subsidies
  • Link naar:  folder Brunen bedrijfsopleidingen

Sonja Uiterwijk en Bram Klein Gunnewiek


ARBOBELEID VAN ADVIES TOT AAN CERTIFICERING

Herkent u dit? “de wetgeving omtrent ARBO zaken verandert voortdurend. Ik heb geen tijd om mij te verdiepen in welke opleidingen er voor welke werknemers verplicht zijn en/of wie deze opleidingen of adviestrajecten voor ons kan uitvoeren.”

Na jarenlange ervaring zijn wij tot de conclusie gekomen dat “ontzorgen” het  keyword is voor veel bedrijven en (onderwijs)instellingen.

“Brünen bedrijfsopleidingen” ontzorgt bedrijven en (onderwijs)instellingen bij de planning van alle bedrijfs- en/of onderwijs opleidingen en adviestrajecten.

Tijd en geld besparen

Veel bedrijven en (onderwijs)instellingen steken veel tijd en geld in het plannen van opleidingen en adviestrajecten. Omdat hier de ervaring en het netwerk ontbreekt kost dit veel tijd en geld. Door onze ervaring weten wij als geen ander hoe we een opleidings- of adviestraject uit moeten voeren voor een zeer scherpe  prijs.

Daarnaast leveren we een unieke dienst: eenmaal opgeleid via ons, betekent nooit meer omkijken wanneer de medewerkers weer op moeten voor de herhaling of vervolg opleiding (signalerende functie). Wij houden u op de hoogte.